Okulumuz Açıldı

Hilal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Eğitime başlıyor.

16.06.2022 236

Hilal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz Şırnak Uludere ilçesinde tek proje okulu olup, her türlü sosyal sportif ve akademik imkana sahip donanımlı bir okuldur.

Yeni eğitim -öğretim yılında başta Uluderenin başarılı öğrencileri olmak üzere, başarılı öğrencilerimizin bu tercih döneminde seçmelerini bekliyoruz.

2022-2023 öğretm yılında sınırlı sayıda kontenjanımız bulunmaktadır. 2022-2023 yılı kontenjanımız yanlızca 30 kişidir

Okulumuz bünyesinde birbirinden bağımsız kız ve erkek pansiyonu bulunmaktadır. pansiyonumuz okul yerleşkesi içerisinde yeralmaktadır

Okulumuz kampüs yerleşkesinde 24 derslikli eğitim hizmet binası, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, açık hava spor sahaları, serbest etkinlik alanları, kız öğrenci pansiyonu, erkek öğrenci pansiyonu, 20 dairelik okula ait lojman, 400 kişilik uygulama camisi bulunmaktadır.