BATMAN ve SİİRT PROJE OKULLARIYLA EŞGÜDÜM ÇALIŞACAĞIZ

BATMAN ve SİİRT PROJE OKULLARIYLA EŞGÜDÜM ÇALIŞACAĞIZ

Ülkemizin dijital çağdaki milli teknoloji hamlesine katkı sağlayacak, teknoloji ve akademik alanda iyi yetişmiş, manevi değerlerimizi önemseyen girişimci ve araştırmacı öğrencilerin kariyer hedeflerine daha donanımlı hazırlanmaları ve inovasyon becerilerinin desteklenmesi amacıyla, Uludere Hilal Anadolu İmam Hatip Lisesi, ülkemiz genelinde yaygınlaşan fen ve teknoloji imam hatip liseleri arasına katılmıştır.

25.03.2024 43

Bu hedefler doğrultusunda, benzer misyon ve vizyona sahip okullarımızdan Batman TP Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Sn. İrfan Ortaç, Siirt Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu müdürü Sn. Murat Bayrak ve Batman Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Sn. Mehmet Siraç Dadak ,fikir alışverişi , istişare ve değerlendirme yapmak üzere, Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tensipleriyle okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Uludere İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sn. Mikail Demirtaş ve Hilal Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri de kıymetli ziyaretçilerimizle bir araya gelmişlerdir. Sn. Demirtaş , ziyaretçilerimize teşekkür etmiş ve yukarıda belirtilen hedef ve amaçlar doğrultusunda öğrenciler yetiştirmenin mutluluğunu paylaşmıştır.
Fen ve teknoloji imam hatip liseleri ailesine katılarak, öğrencilerimize inovasyon ve girişimcilik becerilerini kazandırmak için çalışıyoruz. Geleceğin liderleri için donanımlı bir eğitim sunmaya devam edeceğiz. 

25-03-202425-03-202425-03-2024